На Закарпатті відбувся чемпіонат ДПСУ з гирьового спорту

НАЗАД
17 травня 2024 12:45

Чемпіонат Державної прикордонної служби України з гирьового спорту пам'яті Героїв-прикордонників пройшов з 14 по 16 травня в Ужгороді.

У змаганнях взяли участь тринадцять команд з органів охорони кордону та навчальних закладів Держприкордонслужби. До кожної з команд входили по три спортсмени та по одному представнику.

Учасники змагалися у вагових категоріях до 73 кг, до 85 кг, до 95 кг та понад 95 кг з гирями вагою 24 кг. За першість боролися в особистих та командних заліках у вправах «Ривок» впродовж 12 хвилин з довільною зміною руки та «Естафета» - поштовх двох гир у три етапи по 2 хвилини кожен. Головним суддею змагань виступив чемпіон Європи з паверліфтингу прикордонник Андрій Яремус.

Першість у чемпіонаті посіла команда Національної академії Державної прикордонної служби України, срібло і бронзу вибороли команди ОКПП «Київ» та Луцький прикордонний загін відповідно.

Представник команди-переможця, офіцер Національної академії ДПСУ Олександр Гнидюк зазначив: «Ці два дні ми змагалися з сильними суперниками та потужними командами, що додає ще більшої радості від перемоги. Ми здобули золото за сумою балів як в індивідуальних, так і в командних заліках. Це результат постійних тренувань та системної роботи, яку проводять в академії з метою підвищення фізичної підготовки курсантів, популяризації спорту, здорового й активного життя».

У рамках чемпіонату, для усіх його учасників також організували цікаву екскурсію містом Ужгород, його історичними та архітектурними пам'ятками й краєзнавчими музеями.

Щиро вітаємо переможців! Бажаємо подальших спортивних успіхів та досягнень!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси