На Закарпатті відбулася зустріч експертів-аналітиків прикордонних відомств України та Словаччини

НАЗАД
05 листопада 2016 11:57

В рамках двостороннього співробітництва та на виконання Концепції інтегрованого управління кордонами 3 листопада в м. Ужгород відбулась зустріч експертів - аналітиків прикордонних відомств України та Словацької Республіки.

В рамках двостороннього  співробітництва та на виконання Концепції інтегрованого управління кордонами 3 листопада в м. Ужгород відбулась зустріч експертів - аналітиків прикордонних відомств України та Словацької Республіки.

Під час зустрічі експерти відмітили високий рівень ефективності інформаційної взаємодії  між відомствами та визначили перспективні напрями подальшої співпраці.

Окрім того під час спільного аналізу обстановки Сторони підтвердили, що ситуація на українсько-словацькому кордоні залишається контрольованою та має тенденцію до зниження активності протиправної діяльності. Одночасно експертами визнано, що основними загрозами на спільній ділянці залишаються нелегальна міграція та незаконне переміщенню сигарет, у тому числі з використанням малих літальних апаратів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси