На Закарпатті українські прикордонники у взаємодії з румунськими колегами протидіють контрабандній діяльності

НАЗАД
07 квiтня 2017 10:46

Учора на Закарпатті спільними та скоординованими діями прикордонників України та Румунії було припинено спробу переміщення тютюнової контрабанди.

Учора на Закарпатті спільними та скоординованими діями прикордонників України та Румунії було припинено спробу переміщення тютюнової контрабанди.

Військовослужбовці відділу «Богдан» Мукачівського загону, отримавши інформацію від румунських колег про затримання ними неподалік від кордону однієї особи та автомобіля з двома пакунками тютюнових виробів, негайно висунулись до місця ймовірного правопорушення. В результаті оперативно-розшукових заходів за 300 метрів від держрубежу правоохоронці виявили сховок з двома пакунками тютюнових виробів. У виявлених пакунках знаходилось 930 пачок сигарет «Марбле» без акцизної марки України.

Сигарети доставлено до відділу прикордонної служби «Богдан» та згодом буде передано співробітникам ДФС.

Ще у двох випадках на Закарпатті прикордонники Чопського загону не допустили переміщення сигарет через пункт пропуску «Тиса»  сьогодні вночі. Так, прикордонним нарядом спільно з митниками під час огляду мікроавтобуса марки «Мерседес» польської реєстрації було виявлено 300 пачок цигарок «Winston». Тютюнові вироби були приховані під декоративною обшивкою стелі автомобіля. А за 1,5 години по тому, правоохоронцями виявлено ще один мікроавтобус «Мерседес» чеської реєстрації, під обшивкою стелі якого було приховано 500 пачок сигарет «Winston» та «Marlboro».

В обох випадках сигарети та мікроавтобуси вилучені. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 545 тисяч гривень.

Крім того,у трьох випадках прикордонники Луцького та Львівського загонів виявили у пунктах пропуску «Ягодин» та «Грушів» в автомобілях майже 600 пачок сигарет. Одну з автівок вилучено.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси