На Закарпатті триває боротьба з протиправною діяльністю на кордоні

НАЗАД
24 вересня 2015 12:05

Співробітники Держприкордонслужба України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні,  в тому числі

Співробітники Держприкордонслужба України спільно з іншими правоохоронними органами продовжують вживати комплекс заходів щодо протидії протиправній діяльності на державному кордоні,  в тому числі і на Закарпатті. Також, з метою виявлення місць накопичення та зберігання контрабандної продукції, яку в подальшому зловмисники намагаються незаконним шляхом переправити до сусідніх країн, відпрацьовуються спільні операції.

Як повідомляло МВС, учора,«близько третьої години ночі,в селищі Ясіня Рахівського району, працівники Відділу внутрішньої безпеки УМВС України в Закарпатській області виявили чималу партію сигарет.

Водій заїхав з Івано-Франківської області, об’їхавши блок-пост лісовими дорогами. Правоохоронці, володіючи оперативною інформацією,зупинили вантажний автомобіль марки «ЗІЛ-131»,  в якому, за їхніми даними, перевозився підакцизний товар. В результаті огляду автомобіля, під вантажем лісоматеріалів правоохоронці виявили 235 ящиків сигарет марки «Комплімент» з акцизними марками сумнівного походження. Загальна вартість виявлених тютюнових виробів сягає 1 137 400 гривень».

Співробітники Державної прикордонної служби в ході проведення оперативних заходів встановили, що кінцевим пунктом призначення водія мало бути одне з приватних помешкань населеного пункту Солотвино Тячівського району Закарпатської області. Також варто зазначити, що водій, який знаходився за кермом вантажівки, проживає в одному з населених пунктів прикордонного району і вже неодноразово потрапляв в поле зору співробітників Держприкордонслужби у підозрі про здійснення протиправної діяльності на кордоні.

Наразі по даному факту затримання тривають спільні слідчі дії.

Нагадаємо, що у прикордонному відомстві посилено взаємодію з іншими відомствами та прикордонниками суміжних країн з метою недопущення протиправної діяльності на держаному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси