На Закарпатті та в аеропорту Дніпропетровська прикордонники затримали 7 нелегалів

НАЗАД
05 травня 2015 11:04

Минулої доби прикордонникам Чопського загону вдалось затримати трьох вихідців з африканського континенту. Громадяни Еритреї, Судану та Камеруну, щоправда без документів, прибули на Закарпаття, маючи на мет

Минулої доби прикордонникам Чопського загону вдалось затримати трьох вихідців з африканського континенту.

Громадяни Еритреї, Судану та Камеруну, щоправда без документів, прибули на Закарпаття, маючи на меті мігрувати до Угорщини. Проте, завдяки пильності місцевих мешканців, реалізувати заплановане чоловікам не вдалось. Охоронці кордону відділу «Саловка» спланували і реалізували заходи із затримання «туристів», які готувались у незаконний спосіб перетнути кордон до сусідньої держави.

Ще одного «шукача щастя», дещо раніше, затримали прикордонники відділу «Паладь Комарівці», що на кордоні зі Словаччиною. Зі слів правопорушника, він є вихідцем з Туреччини, але жодного документа при собі не мав. Його подальшу долю визначить суд.

А трьох громадян Сирії з підробленими документами громадян Ізраїлю затримали прикордонники Харківського загону у пункті пропуску  «Дніпропетровськ-авіа».  Із українського аеропорту порушники намагалися потрапити до Відня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси