На Закарпатті та Буковині українські та румунські прикордонники затримали 4 контрабандистів тютюну

НАЗАД
17 квiтня 2016 11:55

Державна прикордонна служба України продовжує посилювати заходи протидії злочинній діяльності на українсько-румунському кордоні в межах Закарпатської та Чернівецької областей.   

Державна прикордонна служба України продовжує посилювати заходи протидії злочинній діяльності на українсько-румунському кордоні в межах Закарпатської та Чернівецької областей.   

Так, учора прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями запобігли спробі незаконного переправлення через кордон ще однієї партії тютюнових виробів.  Під час патрулювання прилеглої до кордону території прикордонний наряд відділу «Ділове» виявив на березі річки Тиса 4 пакунки з куривом. 1820 пачок тютюнових виробів були приховані за 25 м до лінії кордону. Вже за кілька хвилин прикордонники за допомогою службового собаки вийшли і на слід самих правопорушників, які намагалися заховатися серед кущів.   Двоє осіб, які ймовірно займались перенесенням тютюнових виробів до Румунії, виявились громадянами України. На затриманих було складено протоколи адмінправопорушення. Оцінку їхнім діям даватиме суд.

Про факт затримання наші правоохоронці відразу повідомили румунських колег. Як результат, навпроти місця затримання вони виявили ще декілька пакунків тютюнових виробів. 

Крім того двох порушників, які скоріш за все намагались перемітити через українсько-румунську ділянку кордону партію контрабандного курива, затримали прикордонники Чернівецького за 100 метрів від кордону.  А за ще за кілька десятків метрів від кордону було виявлено 5 пакунків з 2430 пачками сигарет.   Про дане правопорушення було повідомлено суміжну сторону. Тривають спільні заходи перевірки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси