На Закарпатті та Буковині прикордонники виявили майже 3 тисячі пачок контрабандного тютюну

НАЗАД
04 жовтня 2016 09:27

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати активні заходи з протидії незаконній діяльності на державному кордоні України.

Співробітники Держприкордонслужби продовжують вживати активні заходи з протидії незаконній діяльності на державному кордоні України.

Чергову спробу тютюнової контрабанди було припинено учора прикордонниками Мукачівського загону. Так під час несення служби наряд відділу «Ділове» виявив автомобіль української реєстрації, який зупинився неподалік від держрубежу. З даного авто вийшли невідомі особи та почали діставати з багажника пакунки загорнуті у чорні поліетиленові пакети і перекидати їх через загороджувальний паркан. Помітивши прикордонників порушники почали втікати, тому аби їх зупинити військовослужбовцями було здійснено попереджувальний постріл вгору. Одного з чоловіків, який здійснював перекидання пакунків, затримали. Інший порушник сівши до транспортного засобу на великій швидкості прослідував в напрямку населеного пункту Ділове. Неподалік від місця затримання прикордонники знайшли 2 пакунки контрабандного тютюну, в яких знаходилось 960 пачок сигарет. Затриманого контрабандиста та куриво були доставлені в прикордонний підрозділ. Наразі встановлюються особи решти учасників невдалої оборудки.

Крім того, учора, на Буковині в ході реалізації оперативної інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонники Чернівецького загону поблизу державного кордону виявили 4 пакунки тютюнових виробів. Як результат, на ділянці відділу «Красноїльськ» вдалося запобігти спробі незаконного переміщення майже 2 тисяч пачок сигарет до сусідньої Румунії.  Куриво буде передане представникам фіскального органу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси