На Закарпатті сигарети знайшли у двох потягах під рудою та під захисним кожухом цистерн

НАЗАД
25 лютого 2015 14:34

Під час здійснення контролю двох вантажних потягів, які прямували до Угорщини, прикордонники Чопського загону спільно з інспекторами митниці виявили понад

Під час здійснення контролю двох вантажних потягів, які прямували до Угорщини, прикордонники Чопського загону спільно з інспекторами митниці виявили понад 4 тисячі пачок сигарет.

У пункті пропуску «Саловка», в одному з напіввагонів з вантажем залізної руди, охоронці кордону виявили ознаки наявності сторонніх предметів. В результаті проведення поглибленого огляду було знайдено п’ять картонних ящиків. В загорнутих у поліетилен пакунках знаходилось 2500 пачок сигарет “Фест”. Тютюнові вироби вилучено, їх вартість встановлюється.

Ще понад 1500 пачок тютюнових виробів трьох найменувань виявили прикордонники відділу «Чоп». Їх знайшли під час перевірки вантажного потягу, що транспортував газ пропан. Тютюнові вироби були приховані під захисним кожухом даху двох цистерн, які входили до складу потяга. Вилучені сигарети попередньо оцінили у понад 16,5 тисяч гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси