На Закарпатті розпочинаються оперативно-профілактичні заходи «Березень-2023»

НАЗАД
03 березня 2023 16:09

З настанням сприятливих погодних умов, на західних рубежах нашої країни активізувалися спроби здійснення протиправної діяльності, зокрема й спроби незаконного переміщення через кордон військовозобов’язаних чоловіків.

З метою ефективної протидії та стабілізації ситуації, що склалася в межах Закарпатської та Чернівецької областей на ділянках Мукачівського, Чопського та Чернівецького прикордонних загонів розпочато оперативно-профілактичні заходи «Брезень-2023».

В рамках цих заходів здійснюється посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму, нарощування сил та засобів в охороні державного кордону з активним залученням відомчої пілотованої та безпілотної авіації, на ділянках відповідальності вказаних органів охорони кордону.

Посилення заходів з охорони державного кордону буде здійснено як у пунктах пропуску, так і на «зеленій» ділянці кордону на найбільш загрозливих напрямках.

Оперативно-профілактичні заходи «Березень-2023» будуть проведені у три етапи та триватимуть до кінця місяця.

Основні зусилля впродовж «Березня-2023» буде зосереджено на українсько-румунській ділянці кордону де наразі спостерігається найвища активізація протиправних елементів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси