На Закарпатті прикордонники зустрілися з освітянами та ліцеїстами

НАЗАД
30 вересня 2023 12:08

Відповідно до Указу президента України, цьогоріч українці вперше святкуватимуть 1 жовтня День захисників і захисниць України.

Відзначення свята співпало з не менш важливим святом Днем працівників освіти. На Закарпатті напередодні відзначення цих святкових днів охоронці кордонів, вчителі та учні шкіл зустрілися аби привітати один одного та подякувати за ту роботу, яку кожен із них виконує заради щасливого майбутнього українців!

Так, учні 8 класу Великобичківського ліцею разом із своїм класним керівником, учителем історії Іреною Михайлівною Сищук та учителем захисту України Романом Михайловичем Нечипор завітали до військовослужбовців відділення інспекторів прикордонної служби «Великий Бичків» із святковим виступом.

Проникливими віршами і піснями про красу та велич українського народу, силу та незламність українських воїнів діти торкнулись душі кожного присутнього на святі!

А керівництво та учні Мукачівського ліцею №8 запросили до себе у гості прикордонників Мукачівського загону, які виконували бойові завдання у війні з росією.

«У нас є одна спільна мета – і ви, воїни, і ми, учителі, щодня піклуємося про безпеку наших дітей. Кожного дня ми разом із вами, кожен на своєму «фронті» плекаємо майбутнє нашої держави. Завдяки нашим військовим ми – освітяни, маємо можливість робити свою справу під мирним небом! Віримо у нашу Перемогу! Безмежно вдячні за вашу сміливість та стійкість!», - сказала у своєму зверненні до захисників директор ліцею Андріана Тиберівна Бойко.

Учні ліцею підготували чудовий виступ для своїх учителів та присутніх у залі захисників і захисниць! Дотепні жарти, талановитий спів, гра на скрипках та фортепіано подарували усім незабутні враження та гарний настрій!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси