На Закарпатті прикордонники затримували контрабандистів прийомами рукопашного бою

НАЗАД
31 серпня 2012 16:50

Сьогодні на світанку на ділянці відділу «Солотвино» Мукачівського загону прикордонникам довелося затримували порушників прийомами рукопашного бою.

Сьогодні на світанку на ділянці відділу «Солотвино» Мукачівського загону прикордонникам довелося затримували порушників прийомами рукопашного бою.

Вартові кордону за допомогою переносного інфрачервоного тепловізора під час огляду місцевості помітили чотирьох осіб з пакунками, які через р. Тиса рухались в бік Румунії. Далі невідомі особи кинули пакунки в воду та почали розбігатися. Під час затримання один із зловмисників  погрожував прикордоннику ножем, тому правоохоронцям  довелось застосувати  прийоми рукопашного бою. В ході  сутички чоловік намагався позбутися ножа та викинув його поряд в кущі. Холодна зброя згодом була виявлена оперативною групою. Після обеззброєння нападника, прикордонним нарядом також було затримано і ще одного порушника.

Обох затриманих доставлено в управління Рахівського РВ УМВС, порушниками виявилися жителі населених пунктів Великий Бичків Рахівського району та Нижня Апша Тячівського району 29 та 35 років. Варто додати,що один із затриманих вже відбував покарання за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, а  28 листопада 2011 року стосовно нього було  порушено кримінальну справу за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Відносно даних осіб складено матеріали адміністративних справ за статтями 185-10, 204 ч.1, 202 КУпАП.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси