На Закарпатті прикордонники затримали браконьєра з рушницею

НАЗАД
26 жовтня 2017 10:52

Учора прикордонники відділу «Стужиця» Чопського загону затримали місцевого жителя, який займався незаконним полюванням у прикордонній смузі.

Учора прикордонники відділу «Стужиця» Чопського загону затримали місцевого жителя, який займався незаконним полюванням у прикордонній смузі.

Під час патрулювання військовослужбовці загону почули постріл неподалік державного кордону. Не гаючи часу, правоохоронці вирушили до ймовірного місця знаходження порушника, де і затримали мисливця з рушницею. Громадянин України не мав дозволу на полювання та не зміг пред’явити жодного документу, що посвідчує особу та документів на зброю.

Про факт затримання браконьєра було повідомлено співробітників Національної поліції та працівників лісництва. Порушника доставлено до відділу прикордонної служби для притягнення до відповідальності за частиною 1 статті 191 КУпАП (Порушення громадянами правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї, бойових припасів) та статті 202 (Порушення прикордонного режиму, режиму пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в’їзду-виїзду). Окрім цього, в діях затриманого вбачаються ознаки правопорушення за частиною1 статті 248 КК України (Незаконне полювання).

Рушницю 16 калібру та патрони до неї вилучено встановленим порядком співробітниками Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси