На Закарпатті прикордонники затримали 8 громадян Сирії та 2 Судану

НАЗАД
14 квiтня 2015 15:28

Троє громадян Сирії, які прямували автомобілем в напрямку державного кордону затримали у минулу неділю прикордонники Мукачівського загону.   

Троє громадян Сирії, які прямували автомобілем в напрямку державного кордону затримали у минулу неділю прикордонники Мукачівського загону.  Під час проведення заходів з перевірки транспортних засобів нарядом поблизу населеного пункту Косине був зупинений автомобіль марки «ВАЗ». У салоні автівки було виявлено 3 громадян без документів, попередньо вихідців із Сирії. Водієм автівки виявився також громадянин Сирії, який надав для перевірки  посвідку  на проживання в Україні.

Крім того прикордонники цього ж загону учора вночі на околиці н.п. Велика Бігань під час спроби обійти контрольний пункт затримали 3 громадян Сирії та 2 громадян Судану.

Ще 2 громадян Сирії на цьому ж напрямку  виявили прикордонники учора вранці. Їх перевозив громадянин України автомобілем «Шкода».

Стосовно затриманих складені документи адмінпровадження та доставлено до прикордонного підрозділу для встановлення осіб. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси