На Закарпатті прикордонники вибороли золото і срібло у благодійному напівмарафоні

НАЗАД
30 жовтня 2023 10:57

Прикордонники Чопського та Мукачівського загонів долучилися до участі у першому благодійному Krayna Uzhhorod Half Marathon, який відбувся вчора в обласному центрі Закарпаття.

Змагання були організовані на підтримку Сил оборони України. Метою напівмарафону був збір коштів на закупівлю окопного купольного РЕБ та дронів-камікадзе.

Усього за першість змагалися близько 400 учасників. Спортсмени долали дистанції завдовжки 1, 10 і 21 км, також охочі змагалися командами в естафеті 4×5 км.

За результатами змагань команда Чопського прикордонного загону посіла перше місце в естафеті. Срібло естафети вибороли прикордонники Мукачівського загону. Військовослужбовці та працівники обох загонів також брали участь в індивідуальних забігах на 10 та 21 кілометр.

«Щоразу, як проводяться подібні змагання, ми неодмінно долучаємося до них. Перш за все, задля підтримки військовослужбовців, які наразі визволяють нашу країну від ворога, та на знак єдності з ними та українським народом. Також нашою метою є пропагування активного і здорового способу життя», - зазначив начальник фізичної підготовки та спорту Чопського прикордонного загону.

Вітаємо переможців! Пишаємося вами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси