На Закарпатті прикордонники України та Румунії завадили контрабанді цигарок

НАЗАД
26 серпня 2016 10:43

На Закарпатті прикордонники України та Румунії, у результаті оперативного обміну інформацією та проведених заходів, запобігли спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди через державний кордон. Зазначимо, що спільні операції також постійно реаліз

На Закарпатті прикордонники України та Румунії, у результаті оперативного обміну інформацією та проведених заходів, запобігли спробі незаконного переміщення тютюнової контрабанди через державний кордон. Зазначимо, що спільні операції також постійно реалізовуються з польськими, словацькими та угорськими колегами, що дозволяє ефективно протидіяти злочинним проявам на державному кордоні.

Так учора, на українсько-румунській ділянці кордону, під час здійснення моніторингу, військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського загону спільно з румунськими колегами запобігли спробі переміщення контрабанди тютюнових виробів. Отримавши інформацію про наявність поблизу держрубежу групи невідомих осіб, прикордонники негайно висунулись до місця ймовірного правопорушення. В результаті оперативних дій, на березі річки Тиса за 35 м до кордону, прикордонники виявили 6 пакунків замотаних в чорні поліетиленові пакети.

Про знахідку було проінформовано румунських колег. В ході подальших спільних пошуків, було виявлено ще 13 пакунків тютюнових виробів, які контрабандисти , утікаючи від правоохоронців, покинули біля кордону.

Виявлений тютюн було доставлено до відділу прикордонної служби «Ділове». Наразі проводяться заходи по встановленню кола осіб причетних до протиправної діяльності на кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси