На Закарпатті прикордонники разом з місцевими жителями затримали двох порушників

НАЗАД
31 жовтня 2017 13:10

Учора завдяки своєчасно одержаній інформації від жителів прикордоння, військовослужбовці Чопського загону затримали поблизу держрубежу двох порушників законодавства.

Учора завдяки своєчасно одержаній інформації від жителів прикордоння, військовослужбовці Чопського загону затримали поблизу держрубежу двох порушників законодавства.

Спочатку прикордонникам надійшло повідомлення про невідому особу, яка рухається до кордону поблизу відділу «Ужгород». На пошуки незнайомця одразу ж виїхала група реагування, яка й затримала правопорушника одразу після подолання ним загороджувального паркану. Затриманий виявився громадянином Білорусі. Виправдовуючи свої дії він пояснював, що начебто заблукав, хоча навіщо намагався втекти під час затримання – не зрозуміло.

За вчинені правопорушення іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності  та  буде примусово повернуто на територію Білорусі.

Невдовзі дільничний інспектор відділу «Тиса» отримав ще одне повідомлення про можливу спробу порушення кордону. У вказаний місцевим жителем район виїхав прикордонний наряд, який і затримав за 500 метрів від кордону невідомого без документів. Чоловік, який представився громадянином України, спочатку стверджував, що є мешканцем прикордонного села Соломонове. Коли ж правоохоронці запропонували йому вказати адресу проживання та вирушити туди разом з нарядом по документи, зізнався, що обманув прикордонників та не має жодних документів.

Затриманого доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи порушника буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси