На Закарпатті прикордонники не допустили переміщення кількох партій сигарет через кордон

НАЗАД
22 грудня 2016 13:49

На Закарпатті в рамках заходів протидії незаконній діяльності на державному кордоні прикордонники Мукачівського загону, в тому числі у взаємодії правоохоронцями європейських країн, не допустили дві спроби переміщення тютюнової контрабанди.

На Закарпатті  в рамках заходів протидії незаконній діяльності на державному кордоні прикордонники Мукачівського загону, в тому числі у взаємодії правоохоронцями  європейських країн, не допустили дві спроби переміщення тютюнової контрабанди.

Сьогодні вночі прикордонний наряд відділу «Вилок» під час моніторингу держрубежу виявив 7 пакунків, загорнутих у чорні поліетиленові пакети. Невідомі, скоріш за все, планували незаконно переправити партію сигарет до Угорщини через канал Ботар, по якому проходить кордон. Прикордонники виявили і можливих правопорушників та для їх затримання здійснили попереджувальні постріли вгору, однак останні вдались до втечі. Пакунки, в яких знаходилось 3 500 пачок сигарет, доставили до відділу прикордонної служби «Вилок».

Ще одну спробу контрабанди переміщення сигарет вдалось не допустити на українсько-румунській ділянці кордону поблизу населеного пункту «Ділове». Завдяки оперативному обміну інформацією прикордонників відділу «Ділове» Мукачівського загону з румунськими колегами всього було виявлено 10 пакунків сигарет та затримано одного громадянина України.

Крім того, у пунктах пропуску прикордонники Луцького та Мостиського загонів виявили приховані сигарети, що були приховані в автівках. Двоє українців сховали 200 та 220 пачок сигарет  в салоні, багажнику, в порогах та панелі приладів своїх транспортних засобів, якими прямували через пункт пропуску «Доманове» та «Краковець».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси