На Закарпатті прикордонникам передали партію благодійної допомоги

НАЗАД
02 березня 2024 13:01

Представники благодійного фонду «Сучасна Україна» передали прикордонникам Чопського загону партію засобів для надання невідкладної медичної допомоги та супутниковий модем.

200 аптечок, 600 турнікетів та «Starlink» слугуватимуть військовослужбовцям, які виконують завдання з відсічі військової агресії російських окупантів.

 «Ми чітко розуміємо, що допомога насамперед має бути якісною, тож допомагаємо саме тим, що працює і відповідає усім стандартам. До прикладу, передані нами сьогодні аптечки зроблені відповідно до стандартів НАТО. У кожній з них є необхідні медикаменти, кровоспинні засоби, турнікети. Також передаємо до них ще 600 турнікетів, щоб кожен захисник був забезпечений чотирма турнікетами, як того, до прикладу, вимагають сучасні стандарти. Ми – за результативну роботу, тож завжди передаємо те, що буде сприяти роботі прикордонників, буде захищати та рятувати наших воїнів», - зазначив президент благодійного фонду «Сучасна Україна» Володимир Гавриш.

Начальник Чопського прикордонного загону полковник Василь Вітровчак подякував благодійникам за чітку громадянську позицію і співпрацю та запевнив, що благодійну допомогу буде передано прикордонникам бойового підрозділу, який уже найближчим часом вирушить на схід України.

До слова, від початку повномасштабного вторгнення Володимир Гавриш та його команда неодноразово передавали прикордонникам квадрокоптери, системи відеоспостереження, транспортні засоби та іншу допомогу.

Щиро дякуємо благодійному фонду «Сучасна Україна», волонтерським, благодійним організаціям та усім, хто всіляко допомагає прикордонникам. Разом ми сила! Перемога за нами!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси