На Закарпатті правопорушник двічі попався прикордонникам

НАЗАД
13 грудня 2023 16:12

Військовослужбовці відділу «Великий Березний» затримали чотирьох чоловіків, які намагалися у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Групу правопорушників зупинили у прикордонні під час проведення перевірочних заходів. Четверо чоловіків призовного віку мали при собі паспортні документи громадян України і виявилися жителями Одеської області та міста Миколаїв.

Правоохоронці встановили, що один із затриманих є порушником кордону «зі стажем». Його затримували наприкінці вересня на ділянці сусіднього підрозділу. Минула спроба, також у складі групи осіб, виявилася для чоловіка невдалою, однак він своїх намірів не полишив. Натомість підшукав ще трьох охочих, знову звернувся до знайомого, який допомагав йому у вересні, домовився про оплату та спланував подорож. Правопорушники діяли за вказівками організатора їх незаконного «походу».

Затриманих доправили у прикордонний підрозділ з метою з’ясування усіх обставин справи та притягнення до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу буде передано до суду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси