На Закарпатті правоохоронці затримали автомобіль, в якому виявили злочинця

НАЗАД
29 вересня 2015 11:27

Учора в рамках проведення спільних заходів щодо протидії нелегальній міграції на Закарпатті було виявлено та затримано злочинця, який розшукувався за крад

Учора в рамках проведення спільних заходів щодо протидії нелегальній міграції на Закарпатті було виявлено та затримано злочинця, який розшукувався за крадіжку.

Спільний наряд у складі прикордонників Мукачівського загону, МВС та ДФС зупинили на контрольному посту в районі населеного пункту Нижні Ворота автомобіль «Шевроле Авео» для перевірки. З`ясувалося, що окрім водія, громадянина України, в автівці їхало ще двоє пасажирів – наш співвітчизник та громадянин Грузії. Причому грузин мав посвідку на постійне місце проживання в Україні. У ході вивчення документа прикордонники з’ясували, що вона йому не належить. Оцінивши ситуацію, громадянин Грузії спробував втекти, однак був відразу затриманий правоохоронцями. Також за результатами фільтраційно-перевірочних заходів було встановлено, що його розшукували працівники міліції міста Києва за скоєння крадіжки.

В даний час встановлюються всі обставини.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси