На Закарпатті правоохоронці виявили «Мерседес» нашпигований тютюновими виробами

НАЗАД
06 сiчня 2016 09:00

Учора, згідно з санкцією Виноградівського райсуду, прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону спільно із співробітниками&n

Учора, згідно з санкцією Виноградівського райсуду, прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону спільно із співробітниками  Виноградівського відділення поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області, у результаті проведених спільних оперативних заходів з протидії злочинній діяльності на державному кордоні, виявили в мікроавтобусі «Мерседес-спринтер» майже 200 ящиків з тютюновою контрабандою.

Підозрілий мікроавтобус «Мерседес-спринтер» під керуванням місцевого мешканця спільна група у складі співробітників Держприкордонслужби та Національної поліції виявила на околиці смт. Вилок. Під час перевірки водій автівки відмовився надати можливість правоохоронцям оглянути транспортний засіб, тому з метою недопущення протиправної діяльності машину доставили на штраф майданчик відділення поліції. Невдовзі відповідно до отриманої санкції суду правоохоронці відкрили мікроавтобус та виявили в ньому 199 ящиків з сигаретами білоруського виробництва «Фест» без акцизної марки.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 204 ККУ (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Інформація внесено до ЄРДР. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси