На Закарпатті попрощалися з полеглим героєм Максимом Науменком

НАЗАД
05 листопада 2023 09:00

Днями в Ужгороді прикордонники Чопського загону провели в останню путь загиблого у бою за Україну солдата Максима Науменка. Церемонію прощання провели у ритуальному залі кладовища Кальварія

Максим Олегович Науменко народився 24 грудня 1978 року в Донецьку. У 2014 році, з початком бойових дій росії проти України, переїхав жити на Закарпаття. В Ужгороді його швидко прийняли за свого, адже чоловік брав активну участь у громадському та музичному житті міста.

У квітні 2022 року Максим Науменко призвався на військову службу по мобілізації. Його призначили на посаду у прикордонну комендатуру швидкого реагування Чернігівського загону.

У складі бойового підрозділу солдат Науменко вирушив на Донеччину, де виконував обов’язки оператора безпілотних авіаційних комплексів.

10 жовтня цього року Максим Науменко загинув від ворожого обстрілу, до останнього подиху захищаючи свободу та незалежність нашої держави.

Героя поховали на Алеї Слави в Ужгороді. Останню шану полеглому воїнові прийшли віддати рідні, побратими та багато друзів.

Щирі співчуття родині полеглого захисника України! Вічна шана і світла пам’ять Герою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси