На Закарпатті оголосили підозру трьом переправникам

НАЗАД
21 грудня 2023 15:45

Трьом місцевим жителям, які організували на Закарпатті схеми незаконного переправлення осіб через кордон, оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ.

На початку червня та наприкінці липня переправники зголосилися за грошову винагороду перевести з України до Словаччини чоловіків призовного віку. Їх затримали на ділянці відповідальності відділу «Великий Березний» прикордонники Чопського загону.

Оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками міграційної поліції ГУНП у Закарпатській області провели санкціоновані обшуки в домоволодіннях трьох фігурантів у населених пунктах Ужгородського району. У місцях їх проживання вилучили мобільні телефони, радіостанцію, грошові кошти та чорнові записи. Заходи проводилися за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

У подальшому фігурантам справи було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів підозрюваним. Наразі тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси