На Закарпатті 6 українців намагалися перемістити сигарети до Угорщини

НАЗАД
28 листопада 2014 15:20

На Закарпатті, у рамках проведення заходів щодо припинення протиправної діяльності на кордоні, співробітники Держприкордонслужби затримали групу осіб, які намагалися перемістити до Угорщини контрабандні тю

На Закарпатті, у рамках проведення заходів щодо припинення протиправної діяльності на кордоні, співробітники Держприкордонслужби затримали групу осіб, які намагалися перемістити до Угорщини контрабандні тютюнові вироби.

Прикордонники відділу «Горонглаб» Мукачівського загону за допомогою переносного тепловізора помітили осіб, які рухалися в бік державного кордону. За кілька хвилин, за 150 метрів від лінії державного кордону, група реагування затримала 6 чоловіків без документів із трьома пакунками сигарет.  Як з’ясувалося, усі вони є місцевими жителями, четверо з них зізналися у намірі перемістити тютюнові вироби до сусідньої країни. Всього чоловіки переносили 3 тисячі пачок сигарет марки «NZ» білоруського виробництва.

Стосовно затриманих громадян складено протоколи про вчинення  адміністративного правопорушення за ч.1 ст.204 КУпАП та повідомлено про розгляд їхньої справи в суді. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси