На західному кордоні триває стажування курсантів вищих навчальних закладів системи МВС

НАЗАД
31 сiчня 2024 14:52

Віднедавна охороняти державний кордон в межах Чернівецької області прикордонникам допомагають курсанти Одеського та Дніпропетровського державних університетів внутрішніх справ.

Майбутні офіцери поліції набувають досвіду, слідкуючи за дотриманням громадянами правил прикордонного режиму в контрольованих прикордонних районах.

Крім цього, юнаки беруть активну участь у перевірці документів та огляді транспортних засобів на контрольних постах. Саме тут вони спільно з прикордонниками виявляють чималу кількість порушників.

Упродовж 10 днів за допомогою курсантів на контрольних постах на ділянці відповідальності Чернівецького прикордонного загону виявлено близько чотирьох десятків порушників. Найбільше – в Дністровському районі. Зокрема вчора на ділянці відділу «Сокиряни» прикордонний наряд спільно з курсантами затримав чотирьох чоловіків, мешканців Київщини, які спочатку не змогли пояснити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізналися у намірі незаконно перетнути кордон.

Стажування курсантів вищих навчальних закладів системи МВС на західних рубежах вже стає доброю традицією. Впевнені, що і надалі така практика приноситиме позитивні результати.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси