На західному держрубежі прикордонникам пропонували чималу кількість хабарів

НАЗАД
21 грудня 2020 10:56

Упродовж тижня прикордонників Львівського та Мукачівського загонів п’ять разів намагалися підкупити.

У пункті пропуску «Краківець» громадянин Португалії за безперешкодний пропуск пропонував 200 євро. В іншому випадку у цьому ж пункті пропуску наш краянин намагався «вирішити питання» щодо сприяння у переміщенні через кордон товарів та пропонував прикордонникам 100 доларів США.

Двоє громадян Румунії пропонували неправомірні вигоди за можливість безперешкодно потрапити в Україну через пункт пропуску «Лужанка». Один з іноземців не мав поліса страхування витрат, пов'язаних з лікуванням COVID-19 та обсервацією, інший намагався перетнути кордон за документом термін дії якого закінчився ще у лютому місяці 2020 року. А військовослужбовцям відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» 2 тисячі гривень хабаря запропонував місцевий мешканець. Чоловік мав намір перемістити до сусідньої країни тютюнові вироби. Назагал, упродовж тижня прикордонникам Мукачівського загону пропонували 9 тисяч гривень хабарів.

За всіма випадками виявлення ознак злочинів, передбачених ч.1 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» прикордонники направили повідомлення співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси