На західній ділянці кордону триває практична підготовка курсантів прикордонного вишу

НАЗАД
06 вересня 2023 11:43

Курсанти другого курсу Національної академії Держприкордонслужби України продовжують підготовку у прикордонних підрозділах на західній ділянці державного кордону.

Упородовж трьох тижнів другокурсники ознайомилися з державним кордоном, специфікою служби в пунктах пропуску, характеристикою протиправної діяльності, станом інженерного облаштування на ділянках відповідальності підрозділів, де проходили практичну підготовку, а також попрактикувалися в застосуванні технічних засобів охорони кордону. Крім того, майбутні офіцери вивчили договірні документи між Україною та суміжними державами щодо проходження державного кордону.

Курсанти беруть участь у несенні служби прикордонних нарядів з охорони державного кордонну, зокрема у виявленні та затриманні правопорушників з прикордонних питань, практично відпрацьовують питання з підготовки службових документів та оформлення матеріалів справ про адміністративні правопорушення. Також майбутні офіцери залучаються до проведення безпосередньої підготовки прикордонників до несення служби в прикордонних нарядах та проведення занять з особовим складом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси