На українсько-словацькому кордоні прикордонники затримали 33 громадянина Афганістану та Сирії

НАЗАД
21 березня 2014 15:12

В  умовах різкого загострення напруги на державному кордоні України підрозділи Держприкордонслужби  продовжують  посилено охороняти державний кордон  не лише на східній

В  умовах різкого загострення напруги на державному кордоні України підрозділи Держприкордонслужби  продовжують  посилено охороняти державний кордон  не лише на східній та південній ділянці кордону, але і на інших ділянках нашої держави.

Так, сьогодні вночі прикордонники Чопського загону  затримали 33 незаконних мігранти, які намагалися подолати кордон кількома групами.

Одну з груп порушників прикордонники виявили під час перевірки державного кордону на околиці села Оноківці Закарпатської області. Після спрацювання сигналізаційного пристрою на кордоні  прикордонний  наряд одразу ж вибув на місце виявлення та затримав 6 чоловіків за 200 метрів від держрубежу. Вони виявилися вихідцями із Афганістану.                           

 Вже менше ніж за годину прикордонники затримали ще  27 осіб. За словами затриманих, у яких не було жодних документів, 24 з них виявились  громадяни Афганістану, а 3 – вихідцями з Сирії.

Наразі затриманих доставлено на прикордонний підрозділ,  проводиться перевірка та заходи з пошуку причетних до переправлення затриманих осіб.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси