На українсько-польському кордоні у вантажівці виявили тайник із 4 тисячами пачок сигарет

НАЗАД
12 листопада 2015 12:49

У пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, правоохоронці запобігли спробі переміщення через державний кордон близько 4 тисяч пачок цигарок. Тютюнові вироби знайшли у спеціальному с

У пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, правоохоронці запобігли спробі переміщення через державний кордон близько 4 тисяч пачок цигарок. Тютюнові вироби знайшли у спеціальному сховищі в кабіні вантажівки.

Сьогодні вранці інспектор прикордонної служби Мостиського загону під час огляду чергової вантажівки, що перевозила вантаж паливних гранул до Польщі, звернув увагу на нетипове підвищення під ящиком для документів у кабіні автомобіля. Тому автомобіль направили на додатковий огляд, де спільна прикордонно-митна оглядова група виявила, що цей ящик зсувається спеціальним електромеханічним замком, кнопка керування якого знаходилась у панелі запобіжників. Включивши її, прикордонники змогли дістатися до тайника, з якого вилучити майже 4 тисячі пачок цигарок марки «LD» та «Queen Menthal», частина з них з українськими акцизними марками. Водій автомобіля, 26-річний житель м. Рівне підтвердив, що сигарети належать йому і що тайник був виготовлений ним завчасно.    

Товар вилучено, стосовно водія вантажівки складено документи про порушення митних правил, розглядається питання про вилучення транспортного засобу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси