На українсько-польському кордоні виявили понад 3,6 тисяч прихованих пачок сигарет (ВІДЕО)

НАЗАД
20 жовтня 2015 12:55

Понад 3,6 тисяч пачок сигарет, які були приховані в вантажівці, виявили сьогодні в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками фіскальної служби&

Понад 3,6 тисяч пачок сигарет, які були приховані в вантажівці, виявили сьогодні в пункті пропуску «Краківець» прикордонники Мостиського загону спільно з працівниками фіскальної служби. Під час перевірки вантажного автомобіля «Ман», який перевозив  до Польщі дерев’яні піддони в конструктивних особливостях, а саме порожнині передньої стінки причепу оглядова група знайшла  схованку. Тютюнові вироби марок "LM", "Rothmans" та "LD Slim" у кількості понад 3,6 тисяч пачок були ретельно приховані та ззовні закриті дерев’яними піддонами. Наразі проводяться подальші перевірочні заходи.

Ще майже півтисячі пачок сигарет, які громадянин Болгарії приховав в паливному баці автівки, виявили нещодавно в пункті пропуску «Рені-авто» прикордонники Ізмаїльського загону та працівники фіскальної служби. Охоронці кордону помітили деяку знервованість водія, який  прямував на автомобілі «Форд» через державний кордон та прийняли рішення щодо поглибленого огляду транспортного засобу болгарської реєстрації. Контрабандні сигарети були знайдені у паливному баку автівки. Транспортний засіб разом з цигарками конфіскували.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси