На українсько-польському кордоні затримали псевдофранцуженку та турка

НАЗАД
22 квiтня 2014 14:43

Протягом двох днів прикордонники Мостиського загону затримали двох іноземців, які намагались незаконно потрапити до Польщі.

 

Протягом двох днів прикордонники Мостиського загону затримали двох іноземців, які намагались незаконно потрапити до Польщі.

Так, в пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, під час оформлення пасажирів рейсового автобуса «Київ – Кельн» інспектор прикордонної служби виявив жінку, яка намагалась перетнути кордон за паспортом громадянки Франції. Завчасно підготувавшись, жінка вміло вдавала з себе француженку, однак у ході співбесіди не змогла довести правдивих аргументів на підтримку власної легенди та ще й виявилося, що вона має справжні документи. Як було встановлено, 25-річна громадянка Республіки Конго у такий спосіб мала намір виїхати до країн Євросоюзу.

За спробу порушення державного кордону України рішенням суду жінку було притягнуто до адміністративної відповідальності. Також розглядається питання про примусове видворення іноземки.

 А вчора, у цьому ж пункті пропуску, громадянина Туреччини затримали з болгарським паспортом. Під час здійснення перевірки документів охоронці кордону виявили ознаки його часткової підробки, зокрема заміну  ідентифікаційної сторінки. Як з’ясувалось, 27-річний чоловік автомобілем «БМВ»  мандрував  до  країн західної Європи у пошуках кращого життя.

  За фактом підробки паспортного документу повідомлено співробітників органів внутрішніх справ. Рішенням суду затриманого притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді арешту строком на 15 діб з подальшим видворенням з України. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси