На Warrior Games в США Україну представлятимуть двоє прикордонників

НАЗАД
31 травня 2021 15:46

Сьогодні оприлюднено склад збірної команди яка представлятиме Україну на Warrior Games (Іграх Воїнів) 2021 року в місті Орландо, штат Флорида, США.

Оголошення збірної України на Warrior Games 2021 проходило в прямому ефірі на сторінці Мінветеранів у Facebook.

До збірної України увійшли 40 військовослужбовців та ветеранів. Серед них прикордонники – Рустам Росул та Дмитро Чабаненко.

Рустам Росул, ветеран Державної прикордонної служби України (м. Мукачево, Закарпатська обл.), змагатиметься у стрільбі з лука, штовханні ядра, велоспорті.

Чабаненко Дмитро, майор Державної прикордонної служби України (м.Хмельницький), змагатиметься у дисциплінах пауерліфтинг та біг.

«Для нас всі учасники відбору є Героями. Ми отримали 260 заявок, 229 людей прийняли участь у цьому відборі в 11 видах спорту. Декілька днів тривали змагання і ось нарешті ми маємо 40 Героїв, які поїдуть до США» - сказала очільниця Мінветеранів України Юлія Лапутіна.

Сергій Конюшок – головний тренер Національної збірної України на Warrior Games зазначив, що загальна чисельність учасників цих змагань – 500 ветеранів.

Нагадаємо, Warrior Games (Ігри Воїнів) – це міжнародний мультиспортивний захід для військовослужбовців та ветеранів, що отримали поранення, травми чи захворювання під час виконання службових обов’язків. Warrior Games організовує Міністерство оборони США з 2013 року.

Цього року Україна вперше виступатиме у Warrior Games. Міжнародні змагання пройдуть у вересні в місті Орландо, штат Флорида, США.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси