На Волині виявили «археолога» з арсеналом зброї

НАЗАД
16 сiчня 2014 10:22

У рамках проведення системних заходів по виявленню зброї прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону встановили особу, яка, можливо, зберігає зброю та боєприпаси у власному будинку

У рамках проведення системних заходів по виявленню зброї прикордонники відділу «Доманове» Луцького загону встановили особу, яка, можливо, зберігає зброю та боєприпаси у власному будинку.

Встановленим порядком прикордонники проінформували працівників міліції, які оглянули помешкання можливого правопорушника,  жителя прикордонного села Речиця, що на Волині. В результаті обшуку правоохоронці виявили чотири корпуси гранати Ф-1, частину гранати з вибуховою речовиною РГ-33, один підривач до мінометної міни, два об’єкти схожі на протитанкові кулі, підствольну гранату німецького зразка часів ВВВ, патрон калібру 7,62 мм, станину для кріплення ствола міномета. Крім того в будівлі був знайдений металошукач, за допомогою якого, скоріш за все, волинянин і знайшов ці предмети. З пояснень власника військових артефактів стало відомо, що пошук подібних речей це його хобі. А знайдене саме збирався передати до музею, але не встиг.

Наразі проводяться необхідні процесуальні заходи для надання правової оцінки діям 33-річного «археолога».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси