(ВІДЕО) На Волині відбувся чемпіонат з кіокушинкай карате

НАЗАД
10 травня 2023 08:46

Відкритий чемпіонат міста «Західний кордон» з кіокушинкай карате провели днями у Луцьку.

Традиційно такі змагання кілька років поспіль відбувалися з нагоди Дня прикордонника України. Цьогоріч організатори вирішили присвятити чемпіонат усім військовослужбовцям, які нині героїчно боронять нашу землю від російських окупантів.

380 учасників виборювали звання кращих у різних вікових категоріях. Аби взяти участь у змаганнях, на Волинь завітали також каратисти із Київської, Львівської, Івано-Франківської, Вінницької та Сумської областей. Більшість учасників уже брали участь у таких чемпіонатах. Для деяких це був перший «бойовий» досвід.

Організатор турніру головний суддя тренер спортивного комітету Державної прикордонної служби України голова дитячого спортивного клубу «КОРДОН» майстер спорту України з кіокушинкай карате Богдан Мандрикін зазначив, що змагання проводять з метою патріотичного виховання молоді та залучення дітей до регулярних занять спортом. Крім того, спортсмени, які займаються кіокушинкай карате, постійно вдосконалюють свої фізичні та моральні якості.

«Наші військові сьогодні боронять Україну на її східних та південних рубежах, а ви в цей нелегкий час маєте можливість ставати сильнішими тут, на татамі. Головне памʼятайте девіз спортивного клубу «КОРДОН» - «Ніколи не здавайся і тоді побачиш як здаються інші!» – звернувся до учасників змагань Богдан Мандрикін.

Зазначимо, що в спортивному клубі «КОРДОН» займається багато дітей прикордонників.  Вихованці клубу навчаються і проходять службу в лавах Держприкордонслужби та інших силових відомств. Є й ті, хто сьогодні стоїть на обороні українських земель від російських загарбників.

Хвилююча, але водночас дружелюбна атмосфера панувала у залі. На татамі спортсмени показували усі свої навички та вміння, отримані під час інтенсивних тренувань.

Переможці отримали кубки, дипломи та медалі. Також спортсменам вручили заохочувальні подарунки.

Перемагаємо на татамі, переможемо на полі бою!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси