На Волині співробітники внутрішньої безпеки виявили у прикордонника кошти, походження яких він пояснити не зміг

НАЗАД
15 травня 2015 13:59

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати низку заходів направлених на протидію корупції серед персоналу відомства. В цьому напрямку актив

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати низку заходів направлених на протидію корупції серед персоналу відомства. В цьому напрямку активно проводять роботу співробітники підрозділів внутрішньої безпеки.

Один з випадків протидії цьому ганебному явищу був зафіксований учора у пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею. Під час проведення перевірки організації несення служби прикордонними нарядами співробітники внутрішньої безпеки у одного з військовослужбовців виявили кошти, походження яких він пояснити не зміг. Також гроші знайшли і в службовому приміщенні. Наразі за даним фактом призначено службове розслідування.

Зазначимо, що в Луцькому прикордонному загоні з метою удосконалення управлінської діяльності та ефективності дій із запобігання та протидії корупції налагоджено тісну взаємодію з органами МВС, СБУ та прокуратури. Також для мінімізації корупційних ризиків за участю представників правоохоронних органів проводяться  заходи правової та профілактичної роботи з персоналом, в тому числі з начальниками відділень інспекторів прикордонної служби та офіцерами відділів прикордонної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси