На Волині прикордонники затримали групу осіб, які намагались переправити до Польщі 7,5 тисяч пачок цигарок

НАЗАД
20 червня 2015 11:22

Вчора, прикордонниками Луцького загону, в рамках проведення спеціальних заходів «Тютюн-2015» було затримано чотирьох правопорушників, які намагались через річку Західний Буг незаконно п

Вчора, прикордонниками Луцького загону, в рамках проведення спеціальних заходів «Тютюн-2015» було затримано чотирьох правопорушників, які намагались через річку Західний Буг незаконно перемістити до Польщі 15 пакунків з цигарками.

Чоловіків, прикордонники застали зненацька, якраз коли вони здійснювали завантаження пакунків в гумовий човен. Побачивши охоронців рубежів порушники вдались до втечі. Під час переслідування та затримання прикордонним нарядом було здійснено декілька попереджувальних пострілів з автомата Калашникова та пристрою для відстрілу гумових куль. Одного з контрабандистів, який намагався заховатись  було виявлено та затримано прикордонниками по слідам  за допомогою розшукової собаки.

У човні прикордонники виявили близько 7,5 тисяч пачок сигарет марки «Фест» без акцизів. Виявлений  човен, сигарети та правопорушників прикордонники доставили до підрозділу для складання відповідних документів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси