На Волині прикордонники затримали 6 жителів прикордоння та два човни

НАЗАД
10 серпня 2016 10:59

Минулої доби на Волині прикордонники Львівського та Луцького загонів виявили біля українсько-польського кордону порушників, які, скоріш за все, готувалися до протиправної діяльності.

Минулої доби на Волині прикордонники Львівського та Луцького загонів виявили біля українсько-польського кордону порушників, які, скоріш за все, готувалися до протиправної діяльності.

Так, учора дільничний інспектор прикордонної служби відділу «Амбуків» Львівського загону під час несення служби помітив 4 чоловіків,  які на човні відпливали від польського берега. З метою недопущення протиправної діяльності відразу була викликана група реагування, яка затримала 4 громадян України та гумовий човен. На осіб складено відповідні адміністративні документи та сповіщено суміжну сторону.

Крім того, учора ще один дільничний інспектор відділу «Новогрузьке» Луцького загону виявив ознаки подолання контрольно-слідової смуги, що були присипані сіном. А згодом група реагування поблизу державного кордону затримала 2 невідомих без документів, які були босі та у мокрому одязі. В подальшому на березі Західного Бугу охоронці кордону виявили сумку з насосом, два весла та гумовий човен, які правопорушники, очевидно, підготували для виходу на воду. Про можливу протиправну діяльність було сповіщено польських прикордонників. У ході перевірки берегової відмілини з обох боків ознак переміщення товарів не виявлено.

Затриманими виявились 22 та 23-річні жителі прикордонного міста Любомль, які навідріз відмовились що-небудь пояснювати та заперечили, що човен та приладдя належить їм. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.  Обставини та коло причетних до можливої протиправної діяльності осіб встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси