На Волині прикордонникам передали автомобільну і спеціальну техніку та інше потрібне майно

НАЗАД
17 червня 2024 13:35

Сьогодні прикордонники Волинського загону, за сприяння керівництва Волинської ОВА, облради та районних військових адміністрацій, отримали необхідну допомогу від благодійників та меценатів.

Для потреб прикордонних підрозділів придбали легкові та вантажні транспортні засоби, екскаватор, трактори, навантажувач, системи супутникового зв’язку Starlink, тепловізори, безпілотники, зарядні станції, телевізори, генератори. Крім того, охоронцям кордону передали: мотопомпи, мийки високого тиску, дровоколи.

Начальник прикордонного загону Сергій Лозінський зазначив, що в умовах сьогодення отримана техніка і майно є вкрай необхідними під час виконання бойових завдань з охорони й оборони державного кордону та його надійного укріплення.

Прикордонники вдячні керівництву області та районів, територіальним громадам, благодійним фондам: «Разом у Майбутнє ЮА», «Волинь-2014», «Доброта», «Сучасна Україна», «Ми з Україною», «Надія», «Сирінга», «ДІЯ ВОЛОНТЕРА», «Крок за кроком», ТОВ «Західна лінія», Олександру Можайському та меценатам за співпрацю і надану допомогу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси