На Волині правоохоронці викрили двох чоловіків, яких підозрюють в організації незаконного переправлення ухилянтів за кордон

НАЗАД
10 березня 2023 15:02

Двом зловмисникам слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України та обрали відносно них запобіжні заходи.

У рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 КК України офіцерами Головного оперативно-розшукового відділу Волинського прикордонного загону спільно зі співробітниками СБУ та слідчими поліції, за процесуального керівництва Володимирської окружної прокуратури, викрито групу осіб, які з корисливих мотивів займалися незаконним переправленням військовозобов'язаних чоловіків через українсько-польський кордон.

Правоохоронці встановили, що мешканці прикордоння 1998 та 2001 років народження виготовляли клієнтам документи, необхідні для перетину кордону під виглядом водіїв. Відомості стосовно «керманичів», які нібито перевозили товари комерційного призначення, фігуранти за грошову винагороду вносили до електронної системи «Шлях».

За результатами проведених оперативних заходів, зібрано доказову базу, яка підтверджує причетність фігурантів до здійснення незаконної діяльності. У ході санкціонованих обшуків у волинян вилучили готівкові кошти та печатки суб'єктів господарювання, які чоловіки використовували в оборудках.

Досудове розслідування триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси