На Волині правоохоронці виявили та вилучили 117 ящиків цигарок без відповідних документів

НАЗАД
03 грудня 2015 12:16

Співробітники Держприкордонслужби у взаємодії із СБУ, прокуратурою та іншими органами продовжують оперативні заходи з протидії незаконному обігу підакцизн

Співробітники Держприкордонслужби у взаємодії із СБУ, прокуратурою та іншими органами продовжують оперативні заходи з протидії незаконному обігу підакцизних товарів в прикордонні та спробам їх переміщення через державний кордон.

Так учора за інформацією прикордонних оперативних підрозділів спільна група у складі представників Луцького прикордонного загону, Управління СБУ у Волинській області та обласної прокуратури в рамках проведення досудового розслідування провела обшук автомобіля та помешкань одного з мешканців м. Ковеля.

У результаті проведених заходів в автомобілі «Volkswagen» та в будинку громадянина виявили та вилучили 117 ящиків тютюнових виробів марки «Слім Комплімент» з українським акцизом, «Lifа» без акцизних марок та «Байрон» виробництва Російської тютюнової фабрики без акцизу. Будь-яких документів на товар у їх власника не виявилось.

В даний час проводяться подальші оперативно-перевірочні заходи з метою встановлення походження акцизних марок та цигарок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси