На Волині охоронці кордону організували зустрічі з молоддю прикордоння

НАЗАД
06 сiчня 2022 11:48

Уже традиційно, у період новорічно-різдвяних свят, прикордонники Волинського загону організовують зустрічі з молоддю прикордоння.

Так, учора до військових, які охороняють українсько-білоруський кордон, завітали учні старших класів Залухівського ліцею, що в Ковельському районі. Вони привітали прикордонників зі святами та подарували власноруч виготовлені подарунки. Охоронці кордону ж розповіли старшокласникам про свою службу та ознайомили з її специфікою. Крім того, для гостей провели показове тренування службових собак та продемонстрували засоби та техніку, яку використовують під час виконання завдань.

За горнятком теплого чаю прикордонники поспілкувалися зі школярами на різні теми та відповіли на безліч запитань про професію прикордонника.

А військовослужбовці відділу «Рівне» побували у вихованців Люблинецької спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату, яких привітали з Новим роком та Різдвом Христовим. Аби подарувати дітворі святковий настрій, прикордонники привезли з собою подарунки та солодощі.

Такі зустрічі завжди проходять у дружній  та радісній атмосфері.

Щиро дякуємо дітям за позитивні емоції та гарний настрій!

Бажаємо веселих та радісних свят!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси