На Вінниччині затримали організаторів каналу незаконного переправлення через кордон чоловіків

НАЗАД
21 вересня 2023 14:30

Оперативники Могилів-Подільського прикордонного загону викрили чоловіка, який організував схему незаконного переправлення осіб через державний кордон.

В ході оперативних заходів виявлено, що 34-річний мешканець Могилів-Подільської громади налагодив канал незаконного переправлення чоловіків призовного віку через кордон. Оперативники з’ясували, що чоловік здійснював оформлення документів, які дають право на виїзд з України через пункти пропуску з порушенням чинного законодавства. Також зловмисник за грошову винагороду «надавав послуги» з незаконного перетину кордону й поза пунктами пропуску.

Ділка, який «спеціалізувався» на незаконному переправленні чоловіків призовного віку через кордон, затримали під час спроби надання неправомірної грошової винагороди у розмірі 13 тисяч доларів.

Затримання відбулося в результаті заходів, проведених спільно зі співробітниками Управління міграційної поліції ГУНП у Вінницькій області з залученням спецпризначенців  КОРДу та за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури.

Згодом, в ході санкціонованих обшуків, було вилучено печатки, мобільні пристрої, кошти та чорнові записи із доказами протиправної діяльності.

Наразі встановлюється коло причетних осіб. Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч.3. ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України»

Тривають слідчі дії

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси