На Вінниччині та Хмельниччині вилучено контрафактну алкогольну продукцію на 2,6 мільйони гривень

НАЗАД
28 грудня 2018 15:10

Міжвідомчою групою в складі оперативних підрозділів Держприкордонслужби, співробітників Нацполіції, ДФС та представників обласної прокуратури викрито організовану злочинну групу, яка здійснювала незаконну реалізацію фальсифікованих підакцизних товарів.

Учора на підставі ухвал суду, в рамках кримінального провадження за ст. ч. 1, 2 ст. 204, ч. 3 ст. 190, ч. 3 ст. 229 ККУ та завдяки злагодженій співпраці й спланованих заходів, проведено 12 обшуків на території Вінницької області та 2 – на Хмельниччині. У результаті заходів вилучено понад 11 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, орієнтовною вартістю 2,6 мільйони гривень, 2 автомобілі, якими здійснювалось їх транспортування, жорсткі диски, системне обладнання та мобільні термінали, за допомогою яких здійснювалось адміністрування інтернет-сайтів, а також чорнову бухгалтерію. Крім того, вилучено понад 570 тисяч гривень, що отримані злочинним шляхом.

Дана злочинна група виготовляла та за допомогою веб-ресурсів забезпечувала замовлення й реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв під марками продукції відомих світових брендів.

Наразі досудове слідство триває, вживаються заходи з арешту вилученого майна та транспортних засобів, встановлення всіх інших осіб, причетних до незаконного виготовлення та транспортування підакцизних товарів. До суду направлено клопотання про призначення експертиз.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси