На Вінниччині прикордонники спільно з СБУ та Нацполіцією в двох «Мерседесах» виявили майже 3 тонни спирту

НАЗАД
19 грудня 2016 07:26

Учора ввечері спільною міжвідомчою групою зі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції в районі Могилів-Подільського було викрито місце, де знаходилося майже 3 тонни спирту. Інформацію про правопорушення та можливі оборудки з алкогольною проду

Учора ввечері спільною міжвідомчою групою зі співробітників Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції в районі Могилів-Подільського було викрито місце, де знаходилося майже 3 тонни спирту. Інформацію про правопорушення та можливі оборудки з алкогольною продукцією напередодні отримали оперативні співробітники прикордонного відомства.

У результаті перевірки території одного з приватних домоволодінь правоохоронці виявили 2 мікроавтобуси «Мерседес». З добровільної згоди власника помешкання та водіїв автівок міжвідомча група здійснила їх огляд.

У ході огляду було знайдено 12 пластикових діжок та 8 пластикових ємностей заповнених прозорою речовиною з характерним запахом спирту. Загальний об’єм рідини сягнув 2900 літрів.

В даний час транспортні засоби з вантажем передані в Національну поліцію. До Могилів-Подільської місцевої прокуратури направлено повідомлення, для внесення до ЄРДР, про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси