На Вінниччині попрощалися з полеглим за Україну прикордонником Юрієм Лисюком

НАЗАД
28 жовтня 2023 09:00

На Вінниччині у селі Слобода-Шлишковецька попрощались і провели в останню путь загиблого прикордонника 43-річного Юрія Лисюка.

Серце захисника перестало битися 22 жовтня. Юрій отримав тяжке поранення, не сумісне з життям, під час виконання бойового завдання на позиціях у Донецькій області.

Звістку про повномасштабне вторгнення Юрій отримав перебуваючи за кордоном. Не роздумуючи прийняв рішення про повернення на Батьківщину, аби стати на захист країни від ворожої агресії.

Юрій був призваний до Могилів-Подільського прикордонного загону. «Ми мусимо це припинити раз і назавжди. Я не хочу, щоб ворог прийшов у домівки моїх рідних та близьких», - говорив Юрій. Та, на жаль, Юрій повернувся додому на щиті, віддавши найдорожче – своє життя у боротьбі за свободу Українського народу.

Віддати останню шану воїну прийшли рідні, побратими, друзі та жителі громади. У рідному селі траурний кортеж Героя зустріли на колінах, живим коридором з Державними Прапорами в руках, встеляючи дорогу квітами. Без синівської опіки та підтримки залишився батько.

Близькі та друзі Юрія згадують його як неймовірно добру та світлу людину, колеги – як чуйного та самовідданого професіонала, побратими – як щирого українця, справжнього патріота та мужнього воїна.

Вічна пам’ять і слава Герою, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси