На Вінниччині на честь героя-прикордонника Віктора Соколовського відкрили меморіальну дошку

НАЗАД
21 грудня 2015 17:13

У селі Озаринці, що у Могилів-Подільському районі на Вінниччині, відбулось відкриття меморіальної дошки, встановленої на фасаді місцевої школи на честь Ві

У селі Озаринці, що у Могилів-Подільському районі на Вінниччині, відбулось відкриття меморіальної дошки, встановленої на фасаді місцевої школи на честь Віктора Соколовського – воїна-прикордонника, загиблого під час виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції.

Це вже другий меморіальний знак герою-прикордоннику. У червні нинішнього року пам’ятну дошку відкрили у Могилів-Подільському медичному коледжі, де навчався Віктор.

На відкриття пам’ятної дошки завітали рідні загиблого, друзі, жителі села та представники Могилів-Подільського прикордонного загону, де Віктор прослужив близько 10 років.

Старший сержант Віктор Соколовський загинув 27 липня 2014 року під час масованого обстрілу пункту пропуску «Довжанський». 24 грудня нинішнього року йому виповнилося б 29 років.

Указом Президента України мужнього прикордонника, який віддав своє життя Вітчизні, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно).

Поруч з меморіальною дошкою на честь старшого сержанта Віктора Соколовського того ж дня було відкрито пам’ятні знаки його односельців - воїнів «Айдару» - підполковника Сергія Ковриги та сержанта Володимира Коняги, котрі загинули у зоні АТО.

Вічна пам'ять і слава героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси