На узбережжі Чорного моря прикордонники виявили та затримали двох осіб, що незаконно добували пісок

НАЗАД
17 вересня 2016 12:46

Учора, в ході реалізації отриманої оперативниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби інформації, прикордонники відділу «Вилкове» виявили та зупинили на околиці с. Приморське Кілійського району, у 500 метрах від узбережжя Чорного моря

Учора, в ході реалізації отриманої оперативниками Південного регіонального управління Держприкордонслужби інформації, прикордонники відділу «Вилкове» виявили та зупинили на околиці с. Приморське Кілійського району, у 500 метрах від узбережжя Чорного моря трактор «Білорусь» з вантажем піску.

Стражі кордону з’ясували, що двоє громадян України, які з порушенням встановленого порядку раціонального і комплексного використання й охорони надр,  безпосередньо на узбережжі моря незаконно видобули близько 5 тон  піску, та намагались без відповідних дозвільних документів на вантаж перемістити його з метою подальшої реалізації.

Прикордонники затримали правопорушників та повідомили в національну поліцію про виявлення ознак вчинення кримінального правопорушення за ст. 240 КК України. За порушення прикордонного режиму затримані понесли адміністративну відповідальність, передбачену ст. 202 КУпАП.

Трактор та причеп з вантажем вилучено та передано представникам поліції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси