На узбережжі Азовського моря прикордонники затримали двох громадян, які наловили риби на 200 тисяч гривень

НАЗАД
16 березня 2017 10:08

Прикордонники Бердянського загону в рамках протидії протиправній діяльності у контрольованих прикордонних районах затримали двох громадян України, які незаконно виловили риби на понад 200 тисяч гривень.

Прикордонники Бердянського загону в рамках протидії протиправній діяльності у контрольованих прикордонних районах затримали двох громадян України, які незаконно виловили риби на понад 200 тисяч гривень.

Учора прикордонники від мобільної прикордонної застави «Бердянськ» на узбережжі Утлюцького лиману Азовського моря виявили двох громадян України на маломірному плавзасобі типу «Казанка».

У ході встановлення обставин виявилось, що мешканці населеного пункту Атманай та міста Генічеськ займалися незаконним виловом водних живих ресурсів і вже встигли виловити понад 300 рибин піленгасу.  Промисел громадяни здійснювали за допомогою забороненого знаряддя лову, а саме – зяберної сітки завдовжки 150 метрів. Представники рибоохорони, які прибули на місце правопорушення, оцінили улов на суму у понад 200 тисяч гривень.

Вилучену рибу, знаряддя лову та маломірний плавзасіб вилучено. До Національної поліції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ч.1 ст. 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси