На українсько-угорському кордоні затримали водія-втікача

НАЗАД
30 сiчня 2018 08:59

Під час огляду вантажного автомобіля «Renault», який прибув у пункт пропуску «Тиса» правоохоронці помітили відсутність одного з двох водіїв. З метою недопущення ймовірного правопорушення, було негайно піднято групу реагування та організовано пошук невідом

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали 56-річного чоловіка, який намагався незаконно перетнути українсько-угорський кордон.

Так, під час огляду вантажного автомобіля «Renault», який прибув у пункт пропуску «Тиса» правоохоронці помітили відсутність одного з двох водіїв. Зі слів присутнього, його напарник відійшов у власних потребах. З метою недопущення ймовірного правопорушення, було негайно піднято групу реагування та організовано пошук невідомого.

Втікача виявили неподалік пункту пропуску. Затриманий, який пред’явив правоохоронцям лише ксерокопію закордонного паспорта, не мав при собі жодних документів. Як з’ясували прикордонники, декількома днями раніше чоловікові вже відмовили у перетині кордону в пункті пропуску «Краківець», оскільки термін дії його паспорта закінчився.

Стосовно затриманого складено протокол про адміністративнеправопорушення за ч.1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси