На українсько-російському кордоні за допомогою сучасних приладів спостереження прикордонники виявили 48 порушників

НАЗАД
08 вересня 2016 11:14

Держприкордонслужба в охороні державного кордону активно використовує новітні технічні засоби, аби ефективно протидіяти порушенням на держрубежі.

Держприкордонслужба в охороні державного кордону активно використовує новітні технічні засоби, аби ефективно протидіяти порушенням на держрубежі. З початку року тільки на ділянці українсько-російського кордону за допомогою приладів нічного бачення та тепловізорів у 30 випадках затримано 48 порушників законодавства з прикордонних питань.

Так, учора за допомогою приладу нічного бачення у Великописарівському районі прикордонники відділу «Велика Писарівка» Сумського загону виявили невідомого, який намагався перетнути державний кордон. Порушника було відразу затримано прикордонним нарядом. Ним виявився 50-річний житель прикордоння, який намагався перемістити на територію Росії 7 повітряних фільтрів до сільськогосподарської техніки.

Ще одного порушника за допомогою тепловізора виявили та в подальшому затримали біля кордону з Росією прикордонники відділу «Мілове» Луганського загону. 23-річний житель Міловського району Луганської області учора вечері у незаконний спосіб намагався перемістити до РФ шість ящиків горілчаних виробів.

Стосовно порушників складено адміністративно-процесуальні документи, товар передано працівникам фіскальної служби.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси